Taksi Tampere logo

Liikennöitsi­jöille ja kuljettajille

Liity tästä sopimuskumppaniksemme

Tampereen Aluetaksi Oy on osaava, luotettava ja ammattitaitoinen Kela-taksivälitysyhtiö moderneine taksivälitysjärjestelmineen. Meillä on vuosien kokemus Kela-välityskeskuksena toimimisesta jo vuodesta 2011 lähtien. Autamme yritystäsi menestyksekkääseen, tehokkaaseen ja kannattavaan Kela-kuljetusten hoitoon Pirkanmaalla,  Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Etelä-Savossa.

Lomakkeet Kela-taksin kuljettajille

Lomakkeet kela-taksin kuljettajille ja liikennöitsijöille Pirkanmaan tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

 • Ilmoittaudu Kela-kuljetuksiin
  Lomakkeella voit hakea mukaan Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen Kela-kuljetusten välitykseen.
  Siirry ilmoittautumislomakkeeseen
 • Ilmoitus erityisryhmien kuljettajakoulutuksen suorituksesta
  Mikäli suoritusmerkintä löytyy Traficomin sivuilta ammattipätevyysosiosta, tai sinulla on todistus koulutuksen suorittamisesta, sekä koulutuksen järjestäjänä on ollut joku muu kuin Tampereen Aluetaksi Oy. Todistus tai ote ammattipätevyysosiosta pitää tallentaa erilliseksi tiedostoksi, kuvakaappauksen liittäminen ei ole mahdollista.
  Siirry lomakkeeseen
 • Ilmoittaudu Kela-vakiotaksien listalle
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat ilmoittautua alueen vakiotaksien listalle.
  Siirry vakiotaksien ilmoittautumislomakkeeseen
 • Kela-välityksen irtisanomisilmoitus
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat irtisanoutua Kela-kuljetusten välityksestä.
  Siirry Kela-välityksen irtisanomislomakkeeseen
 • Kelan korvaaman taksimatkan korjauslomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat pyytää korjausta Tampereen Aluetaksi Oy:n välittämään Kelan korvaamaan taksimatkaan.
  Siirry Kelakorjauslomakkeeseen
 • Kela-ajoneuvon muutos- ja lisäys lomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat ilmoittaa muutoksesta välityksessä toimivaan autoon.
  Siirry Kela-ajoneuvo muutoslomakkeeseen
 • Kuljettajanumerohakemus
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat hakea kuljettajanumeroa kelavälitykseen.
  Siirry kuljettajanumero­hakemuslomakkeeseen
 • Henkilötietojen tarkastuslomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat tehdä muutosilmoituksen kuljettajan henkilötietoihin.
  Siirry henkilötietojen tarkastuslomakkeeseen
 • Yrityksen tarkastuslomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen yrittäjät voivat tehdä muutosilmoituksen yrityksensä tietoihin.
  Siirry yritystietojen tarkastuslomakkeeseen