Taksi Tampere logo

Liikennöitsi­jöille ja kuljettajille

Liity tästä sopimuskumppaniksemme

Tampereen Aluetaksi Oy on osaava, luotettava ja ammattitaitoinen Kela-taksivälitysyhtiö moderneine taksivälitysjärjestelmineen. Meillä on vuosien kokemus Kela-välityskeskuksena toimimisesta jo vuodesta 2011 lähtien. Autamme yritystäsi menestyksekkääseen, tehokkaaseen ja kannattavaan Kela-kuljetusten hoitoon Pirkanmaalla,  Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Etelä-Savossa.

Lomakkeet Kela-taksin kuljettajille

Lomakkeet kela-taksin kuljettajille ja liikennöitsijöille Pirkanmaan tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

 • Ilmoittaudu Kela-kuljetuksiin
  Lomakkeella voit hakea mukaan Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen Kela-kuljetusten välitykseen.
  Siirry ilmoittautumislomakkeeseen
 • Ilmoittaudu Kela-vakiotaksien listalle
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat ilmoittautua alueen vakiotaksien listalle.
  Siirry vakiotaksien ilmoittautumislomakkeeseen
 • Kela-välityksen irtisanomisilmoitus
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat irtisanoutua Kela-kuljetusten välityksestä.
  Siirry Kela-välityksen irtisanomislomakkeeseen
 • Kelan korvaaman taksimatkan korjauslomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat pyytää korjausta Tampereen Aluetaksi Oy:n välittämään Kelan korvaamaan taksimatkaan.
  Siirry Kelakorjauslomakkeeseen
 • Kela-ajoneuvon muutos- ja lisäys lomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat ilmoittaa muutoksesta välityksessä toimivaan autoon.
  Siirry Kela-ajoneuvo muutoslomakkeeseen
 • Kuljettajanumerohakemus
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat hakea kuljettajanumeroa kelavälitykseen.
  Siirry kuljettajanumero­hakemuslomakkeeseen
 • Henkilötietojen tarkastuslomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuljettajat voivat tehdä muutosilmoituksen kuljettajan henkilötietoihin.
  Siirry henkilötietojen tarkastuslomakkeeseen
 • Yrityksen tarkastuslomake
  Lomakkeella Pirkanmaan, Etelä-Savon tai Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen yrittäjät voivat tehdä muutosilmoituksen yrityksensä tietoihin.
  Siirry yritystietojen tarkastuslomakkeeseen