Taksi Tampere logo

Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan liikennöitsijöille

Tampereen Aluetaksi Oy on kokenut Kela-taksivälitysyhtiö moderneine taksivälitysjärjestelmineen, joka auttaa yritystäsi menestyksekkääseen, kannattavaan ja tehokkaaseen Kela-kuljetusten hoitoon Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Alueeseen kuuluvat Oulu, Vaala, Kokkola, Raahe, Kempele, Ylivieska, Kuusamo, Kalajoki, Nivala, Liminka, Ii, Muhos, Pudasjärvi, Oulainen, Haapajärvi, Haapavesi, Kannus, Siikalatva, Siikajoki, Pyhäjärvi, Sievi, Kaustinen, Veteli, Pyhäjoki, Toholampi, Reisjärvi, Perho, Utajärvi, Kärsämäki, Alavieska, Lumijoki, Pyhäntä, Halsua, Merijärvi, Hailuoto ja Lestijärvi.

Kokonaispalvelu kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin. Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022.

Tampereen Aluetaksi Oy:n
sopimus­kumppaniksi

  • Tilausten välityssovellus toimii puhelimessa.
  • Välitysjärjestelmästä pystyy tilaamaan vakiotaksikyydit itse.
  • Ei vaatimusta auton väristä.
  • Kuljettajatoive käytössä.
  • Meno-paluukyydit mahdollistetaan.

Hinta liikennöitsijöille
Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa

  • Kuukausimaksu 35 €/auto (alv. 0 %)
  • Kuukausimaksu 50 €/yritys (alv. 0 %)
  • Liittyminen 350 €/auto (alv. 0 %)
  • Provisio 5 %

Miten liityn mukaan liikennöitsijäksi?

Palvelun onnistuneeseen tuottamiseen kanssamme osallistutte te hyvät liikenteen­harjoittajat. Yhteistyö toteutetaan taksiyrittäjien kanssa tehtävillä palvelusopimuksilla. Sopimus­kumppaniksi oikeutetaan liikenteen­harjoittajat, jotka täyttävät Kelan asettamat vaatimukset. Kelan vaatimukset ja koko palvelun kuvauksen voit lukea tästä linkistä.

Tarjoamme moderneimmat ja nykyaikaisimmat järjestelmät niin yhteiskunnan kuljetusten kuin muidenkin taksikuljetusten toteuttamiseksi. ​Välitykseemme käyvät Mitax 300/400 sekä Semelin Kelavälitykseen soveltuvat mittarit.​ Tilausten välityssovellus toimii puhelimessa.​

Lue tarkempi Tampereen Aluetaksi Oy esittely

Olemme aloittaneet varsinaisen liikenteenharjoittaja­rekrytoinnin lokakuussa 2021. Sivuiltamme löydät tiedon, jota tarvitset liittyäksesi sopimus­kumppaniksemme.

Täältä pääset ilmoittautumaan liikenteenharjoittajaksi Kelan korvaamiin taksimatkoihin:

Ilmoittaudu mukaan liikenteenharjoittajaksi

Lisää autoja Kela-sopimukseesi

Lomakkeet Kela-taksin kuljettajille löydät täältä:

https://www.tatkelataksi.net/liikennoitsijoille/

Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen Kela-linjan numero kuljettajille on p. 010 4765 777.

 

Ohjeet välityslaitteen käyttöön

Kelavälityksessä käytettävän välitysohjelman verkkokoulutuksen tallenne on katseltavissa YouTube -palvelussa.

Linkki verkkokoulutuksen tallenteeseen

 

Tai vaihtoehtoisesti voit avata tästä verkkokoulutuksessa käytössä olleen materiaalin ja tutustua siihen omatoimisesti.

Verkkokoulutusmateriaali

Liikennöitsijätilaisuudet Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla

Järjestämme liikennöitsijöille tilaisuuksia, joissa kerromme tarkemmin mistä on kyse, on mahdollisuus kysyä avoimia kysymyksiä, perehtyä asiaan tarkemmin ja mahdollista allekirjoittaa liikennöintisopimus kanssamme.

Seuraavat tilaisuudet:

  • Ilmoitamme seuraavista tilaisuuksista myöhemmin.

Ilmoittaudu tästä liikennöitsijätilaisuuksiin

Tervetuloa!

Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti ja tulemme tekemään tilaajavastuulain vaatimuksen mukaisen tarkistuksen sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Vastuu Groupin kautta. Tampereen Aluetaksi on neuvotellut Vastuu Groupin kanssa 15 % alennuksen vuosimaksusta.

Tiedotteet Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa

Kelan korvaamien taksimatkojen yhdistely jatkuu
Kela-taksia käyttävien asiakkaiden taksimatkoja aletaan jälleen yhdistellä 1.9.2022 alkaen.
Kela-takseissa asiakkaiden matkojen yhdistely keskeytettiin koronapandemian takia maaliskuussa 2020. Nyt laajamittaisista koronarajoituksista on pitkälti luovuttu. Myös Kela-takseissa asiakkaiden matkojen yhdistely käynnistyy uudelleen syyskuusta alkaen. Tämä tarkoittaa, että terveydenhuoltoon matkustavan tai sieltä palaavan asiakkaan kuljetukseen voi tulla myös muita asiakkaita.
Yli puolet Kelan korvaamista matkoista tehdään taksilla. Matkojen yhdistely, jossa samaan aikaan ja samaan suuntaan matkustavien asiakkaiden kuljetuksia yhdistetään, hillitsee tehokkaasti matkakustannusten kasvua.
Matkojen yhdistely koskee myös vakiotaksiasiakkaita. Asiakkaan matkoja ei kuitenkaan yhdistellä, jos terveydenhuolto on arvioinut, ettei se ole asiakkaan terveydentilan vuoksi mahdollista. Matkoja ei myöskään yhdistellä, jos asiakas kertoo matkaa tilatessaan, että sairastaa koronaa tai on menossa koronatestiin.
Kelan korvaama taksimatka täytyy tilata alueellisesta tilausnumerosta hyvissä ajoin ja mahdollisuuksien mukaan viimeistään matkaa edeltävänä päivänä. Jokaisella alueella on kaksi palveluntuottajaa. Asiakas voi itse valita, kummalta palveluntuottajalta hän tilaa matkansa.
Kenellä on oikeus Kela-taksiin?
Kela korvaa terveydenhuoltoon tehtyjä matkoja, jos ne on tehty sairauden, raskauden tai synnytyksen vuoksi. Kela korvaa myös koronarokotukseen ja koronatestiin tehtyjen matkojen kustannuksia.
Yleensä matka korvataan edullisimman matkustustavan mukaan. Asiakas voi saada korvauksen taksimatkasta, jos hän ei voi terveydentilansa vuoksi käyttää julkisia kulkuneuvoja tai jos niitä ei ole käytettävissä. Jo asiakas käyttää taksia terveydentilansa vuoksi, hän tarvitsee taksin käyttöön oikeuttavan todistuksen terveydenhuollosta
Viime vuonna Kela korvasi noin 3,5 miljoonaa taksimatkaa 410 000 henkilölle. Taksimatkoista maksettiin korvausta yhteensä 193 miljoonaa euroa.

Tampereen Aluetaksi lähtee Snäpi-palvelullaan yhteistyöhön valtakunnallisen taksintilaus- ja vertailupalvelun 02 Taksin kanssa. Tämä monipuolistaa taksitarjontaa Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Tampereen Aluetaksi Oy on toiminut Kela-taksipalvelun tuottajana Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla vuoden alusta lähtien. Nyt yhtiö alkaa tarjota alueella myös tavallisia taksikyytejä Snäpi-brändillään.

"Meillä oli alun perinkin tarkoitus tarjota Kela-palvelumme lisäksi myös tavallisen taksin palvelua asiakkaillemme. 02 Taksi oli meille tähän helppo ratkaisu palvelun tunnettuuden vuoksi. Tuomalla Snäpin mukaan 02 Taksi -palveluun pystymme tarjoamaan niin asiakkaillemme kuin taksiyrittäjillemme kokonaisvaltaista palvelua", kertoo Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Uuden yhteistyön myötä 02 Taksin kapasiteetti ja kattavuus paranee Keski-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Snäpin kyydit voi tilata sekä 02 Taksi -sovelluksen että puhelinpalvelun kautta. 02 Taksi -palvelussa on näillä alueilla jo aiemmin ollut mukana mm. Otaxi, Menevä, Taksi Kokkola ja Fixutaxi.

02 Taksi -palvelun kautta voi vertailla paikallisia taksiyhtiöitä saapumisajan, kiinteän hinnan sekä asiakasarvioiden perusteella.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi toivottaa uuden kumppanin tervetulleeksi 02 Taksin yli 40 yhteistyökumppanin verkostoon: "Olemme nopeasti kasvaneet asiakkaiden suosimaksi valtakunnalliseksi palveluksi. Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille ja olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös koronan aiheuttamana vaikeana aikana. Sen seurauksena olemme pystyneet toimittamaan koko ajan enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana olleille yhtiöille."

Lisätietoja:

 02 Taksi:
Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222, petteri.niemi@02taksi.fi

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 7000 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton.

 02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.

Tampereen Aluetaksi:

Tero Kallio, toimitusjohtaja, Tampereen Aluetaksi, puh. 050 588 3778, tero.kallio@taksitampere.fi

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Tampereen Aluetaksi Oy on pääosin osakasautoilijoiden omistama, liikkumisen ratkaisuja ja kuljetuspalveluita yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella tuottava yhtiö.

Valtioneuvosto on päättänyt korottaa kela-korvattavien kuljetusten yhteiskuntahintaa. Korotuksella kompensoidaan polttoaineiden hinnannousua. Muutokset astuvat voimaan 1.7.2022.

Hinnan muutokset koskevat molempia taksaluokkia, perusmaksuja, lisiä, sekä odotustaksaa.

Kela Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa hinnasto 1.7.2022 alkaen:

hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%

Perusmaksu

5,20 € Arkipäivänä klo 6:n ja 20:n välisenä aikana taikka klo 6:n ja 16:n välisenä aikana lauantaina tai kirkkolain (1054/1993) 4 luvun 3 §:n mukaisten juhlapäivien, vapunpäivän tai itsenäisyyspäivän aattona.

7,93 € Muina aikoina ja sunnuntain ollessa aattopäivä

Taksaluokka 1

1,42 € 1-4 henkilöä

Taksaluokka 2

1,82 € yli 4 henkilöä ja paarikuljetukset

Odotusmaksu

41,47 €/h

Avustamislisä

13,48 € Avustaminen noutokohteesta autoon tai kuljetuksen päätepisteessä autosta sisätilaan ja kuljettaminen on edellyttänyt invataksia tai esteetöntä taksiautoa.

26,52 € Avustaminen edellä mainittujen edellytysten lisäksi kantamalla käsivoimin tai erityisen CE-merkityn porraskiipijän avulla rakennuksen vähintään neljä askelmaa käsittävässä portaikossa tai asiakasta on avustettu CE- merkityillä paareilla ja asiakkaan kuljettaminen on edellyttänyt paarivarustettua ajoneuvoa.

Hintojen muutos taksamittareille:

Mitax

Mitax 400 mittareille hintojen muutos tulee automaattisesti etäyhteyden kautta, mikäli mittarissa on nykyinen kelataksa.

Mitax 300 mittarit tarvitsevat taksapäivityksen mittaripajalla

Semel

Semel mittareihin taksat päivitetään automaattisesti, mikäli Semelille on mittarin palvelutunnukselle annettu lupa kuittidatan välittämiseen Tampereen Aluetaksille.

Hyvä liikennöitsijä,

Olemme Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kela-palveluntuottaja 1.1.2022 alkaen. Meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus Kela-välityskeskuksena toimimisesta. Olemme kokenut taksivälitysyhtiö moderneine taksivälitysjärjestelmineen, joka auttaa yritystäsi menestyksekkääseen, tehokkaaseen ja kannattavaan Kela-kuljetusten hoitoon. Kela-kuljetusten lisäksi tarjoamme sinulle myös kokonaisvaltaista taksivälityspalvelua. Joskus kannattaa miettiä vaihtoehtoja. Välillä vaihtaminen vaan kannattaa.

Olemme koonneet tähän sinulle tietopakein, jonka uskomme helpottavan päätöstäsi liittyä Tampereen Aluetaksi Oy:n Kela-sopimuskumppaniksi. Mikäli sinulle edelleen jää kysymyksiä askarruttamaan mieltäsi, toivomme, että laitat rohkeasti asian meille osoitteeseen yrittajapalvelut@taksitampere.fi tai olet yhteydessä Reima Pentikäinen p. 050 330 1162.

Tästä viestistä löydät lisää ajankohtaista tietoa palvelustamme:

Yleisiä huomioita palvelustamme:
- emme rajoita kuulumistasi muiden taksiyhtiöiden palveluihin
- emme vaadi määriteltyjä asemapaikkoja
- emme vaadi osakkeen omistamista
- hinnoittelumme on kilpailukykyinen
- meillä ei ole väri- tai teippausvaatimuksia

Järjestämme Teams - etätilaisuuden 15.11.2021linkki tapahtumaan

Tässä vielä esille nousseita kysymyksiä:

Useampaan välityskeskukseen kuuluminen
Olemme jo vuodesta 2018 alkaen mahdollistaneet taksiyrittäjän valinnanvapauden ja olleet eturintamassa rakentamassa alustamallista välitystä, jonka tavoitteena on auttaa taksiyrittäjää rakentamaan palvelunsa itselleen parhaaksi katsomallaan tavalla. Tähän ajattelutapaan ei sovi määräysten antaminen siitä, mihin palveluun taksiyrittäjä voi kuulua. Tampereen Aluetaksi ei rajoita taksiyrittäjän oikeutta valita itselleen sopivimmat kumppanit ja yrittäjä voi halutessaan kuulua myös useamman välityksen piiriin.

Näkemyksemme mukaan välityskeskuksilla ei myöskään kilpailulain näkökulmasta ole oikeutta rajoittaa taksiyrittäjän mahdollisuutta kuulua useamman välityskeskuksen piiriin. Uskomme viranomaisten puuttuvan aktiivisesti mahdollisiin väärinkäytöksiin.

Meno-paluukyydit
Meno-paluukyytien perusperiaate Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla 1.1.2022 alkaen: Sama auto, joka vie asiakkaan menokyydin, saa hoitaa myös paluukyydin. Sekä meno- että paluukyytiin voidaan tehdä silti myös muiden matkustajien yhdistelyä.

Meno-paluukyydeissä ei ole kilometri- tai aikarajoja. Menomatkan ja paluumatkan välissä on mahdollista ajaa myös muita kyytejä, kuitenkin sillä edellytyksellä, että paluukyydin lähtöaika ei viivästy tilatusta ajasta. Meno-paluukyydeissä on huomioitavaa, että ne ajetaan aina erillisinä matkoina – Kela tai Tampereen Aluetaksi ei korvaa odotusta meno- ja paluumatkan väliseltä ajalta.

Ruutupohjainen hakujärjestelmä
Maakunta tullaan jakamaan kyydinvälityksessä ruutuihin, ja ruudutuksessa otamme mielellämme vastaan ehdotuksia aluejaoista välitykseemme osallistuvilta liikennöitsijöiltä. Ruudutuksen tulee mahdollistaa tasapuolinen palveluun osallistuvien liikennöitsijöiden kohtelu kaikkialla Kela-alueella.

Suuntakyytien ja lyhyiden kyytien ruutu
Sairaala-alueille luodaan suuntajonoja, jossa kuljettaja saa päättää minne suuntautuvan kyydin hän haluaa ajaa. Esimerkiksi Oysin alueella vaihtoehtoja ovat Tie 4 -pohjoinen, Tie 4 -etelä, Tie 22 ja Tie 20. Lisäksi luodaan erillinen jonoalue kyydeille, jotka päätyvät Oulun kaupungin rajojen sisälle ennen vuoden 2018 kuntaliitoksia. Suuntajonoja voidaan rakentaa myös muihin ruutuihin, jos se nähdään tarpeelliseksi.

Lisäksi niin sairaaloista kuin mistä tahansa muustakin ruudusta saa kyytejä, vaikka ei olisikaan tuonut alueelle Kela-kyytiä.

Mahdollista ajaa kyytejä kahden eri järjestelmän kautta samanaikaisesti
Movit-järjestelmän kautta tulevat 02-kyydit ja muut lisäkyydit eivät vie jonosijaa Kela-jonossa, vaan kyytejä on mahdollisuus ajaa odottaessa.

Järjestelmä- ja tietosuojakoulutus ilmainen
Järjestämme verkkokoulutuksen ennen palveluntuottamisen alkua, jossa käymme läpi järjestelmän toimintaan liittyviä asioita, sekä olennaisia tietosuojaan liittyviä aiheita. Verkkokoulutus on maksuton ja sen voi halutessaan kerrata sopimuksen voimassaoloaikana.

Omavastuusta ei peritä provisiota
Hinnoittelussamme kannattaa ottaa huomioon, että Tampereen Aluetaksi ei peri liikennöitsijältä provisiota asiakkaan omavastuuosuudesta.

Lämpimästi tervetuloa sopimuskumppaniksemme!

Tee sopimus täällä

Terveisin
Tampereen Aluetaksi Oy

Usein kysyttyä Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kela-liikennöinnistä

Puhelimeksi käy Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, suosittelemme, että laite on enintään kaksi vuotta vanha (Android 12), järjestelmä ei tue Android 9 vanhempia versioita. Laitteen tulisi olla vain tähän välitykseen tarkoitettu, koska ohjelma vaatii sijaintitiedon, jota ei ole mahdollista jakaa useamman välitysohjelman kesken.

Taksat tulevat ilmateitse Semelin laitteisiin, sekä Mitaxin M400 taksamittariin. Mitaxilla yrittäjä hallinnoi itse käytettäviä taksoja trippi.fi sivujen kautta, Semelillä taksojen pitäisi tulla automaattisesti, mutta mikäli taksaa maakuntatunnuksella ESD ei ole saapunut, tulee ottaa yhteyttä Semelin autoilijatukeen.

Korjaukset kelakyyteihin tehdään lomakkeen kautta, joka löytyy osoitteesta  https://www.taksitampere.fi/kelakorjauslomake/.

Kyytiin liittyvissä muutoksissa, sekä vakiotaksitilaukset numerossa 010 4765 788, teknisissä ongelmissa tekniikka@taksitampere.fi, laskutukseen liittyvissä asioissa laskutus@taksitampere.fi muissa asioissa yrittajapalvelut@taksitampere.fi.

Valtakirja tulee toimittaa Semelille (tai Trippi Oy:lle) ohjeen mukaan, Yrittäjällä tulee olla VuoroNet Extra palvelusopimus, jotta saamme mittaridataa kyytien tietojen toimittamiseksi Kelalle. Mikäli mittaridataa ei saada tuotua järjestelmäämme, maksuliikenne pysähtyy, kunnes Valtakirja-asia on selvitetty ja data saadaan liikkumaan.

Toimita valtakirja mittarintoimittajalle (Semel/Mitax), hae kuljettajille ID-numerot annetun ohjeen mukaan, varmista, että mittarissa on oikea taksapaketti (maakuntatunnus ESD), Lataa Movit sovelluskaupasta, tai käytä puhelimen Chrome selaimessa, osoite kepo.movit.fi, Välityspäätteen käyttöönottoa varten saat lisätietoa dokumenteista, jotka on toimitettu Kukkosen Jarin toimesta alueen yrittäjille. Jos jokin asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä. esimerkiksi osoitteessa tekniikka@taksitampere.fi saat apua välityspäätteen kanssa. Huomaattehan, että käytössä on myös teknisen tuen puhelinnumero 029 309 2622, joka vastaa arkisin kello 9-15, mutta vaihtelevasti myös muina aikoina, mikäli teknisen tuen koulutuksen saanut välityskeskuksen työntekijä on työvuorossa.

Sopimus tehdään Tampereen Aluetaksin kanssa. Liittymisen voi kätevimmin tehdä täällä.

Kuljettaja tulee tunnistaa taksinkuljettajaksi asiakastilanteissa ja esimerkiksi hoitohenkilökunnan kanssa toimittaessa. Vaatteiden pitää olla siistit ja puhtaat, päävärinä yksivärinen sininen, musta tai valkoinen. Auton väristä tai mahdollisista teippauksista ei ole vaatimusta.

Etelä-Savon välitykseen käytetään Innoit Oy:n Movit järjestelmää. Laitteena toimii älypuhelin, jossa on Android -käyttöjärjestelmä. Suosittelemme vuoden 2020 jälkeen valmistettua laitetta. Järjestelmän toimivuuden takaamiseksi laitteella ei suositella käytettävän muita välitysohjelmia samalla laitteella, tai vähintään Movit-ohjelma on pidettävä aktiivisena. Movit-ohjelma toimii myös selaimessa. Pirkanmaalla on lisäksi käytössä Icabbin tilausvälitysjärjestelmä.

Mittareiksi käy Mitaxin 300- ja 400- sarjan mittarit, sekä Semelin Kela-ajoihin soveltuvat mittarit.

Tampereen Aluetaksilla on täysi valmius nettitilausten käyttöön heti kun Kela ne sallii. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että nettitilaukset saadaan käyttöön mahdollisimman pian.

Päivystysvelvoitetta ei ole tarkoitus ottaa käyttöön. Tampereen Aluetaksi ei ole käyttänyt päivystysvelvoitetta lain muuttumisen jälkeen eikä sitä ole tarkoitus ottaa käyttöön tulevaisuudessakaan. Päivystysvelvoite on jätetty sopimukseen ainoastaan siitä syystä, että sitä voidaan käyttää viimeisenä keinona turvata asiakkaan auton saanti.

Tulemme aktiivisesti markkinoimaan palveluamme hoitolaitoksille. Tarjoamme lisäksi erittäin toimivan palvelun, joka ottaa huomioon hoitotyön vaatimukset.

Kela on kieltänyt samalla alueella toimivien välityskeskusten yhteistyön.

Lisäkysymyksiä?

Mikäli haluat tietää mitä tahansa liikennöitsijäksi lähtemisestä Pirkanmaalla tai haluat lähteä mukaan sopimuskumppaniksemme, voit olla yhteydessä suoraan sopimuskumppanuuksistamme vastaavaan yhteyshenkilöömme tai lähettää kysymyksesi tai tietosi oheisella lomakkeella.

Sopimuskumppanuudet:
Reima Pentikäinen

Soita 050 330 1162

Tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.